Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pagunette Termo Alu Talvi & Kesä kangas 150cm PES/AL

METRIHINTA 62,-

TALVI JA KESÄ LÄMPÖVUORI

Säästä sähköä verhojen avulla.

Pagunette Termo Alu/ Thermique Hiver Alu talvi ja kesä- lämpökankaaseen on kudottu korkeateknologista metallilankaa koko kankaan läpi. Vuori voi heijastaa jopa 80-90% infrapunasäteistä, hylkien haitalliset auringonsäteet kesäaikana ulospäin ja pitää lämmön sisällä talvisaikaan.

Laboratorion testitulokset vahvistavat, että Hiver Alu vuori voi laskea energian kulutusta enimmillään 46% talven aikana ja laskea sisätilojen lämpötilaa jopa 13°C astetta kesällä.

Termo Alu kangas on lämpöä säätelevä, kylmää eristävä, energiaa säästävä, sähköä säästävä kangas, verhokangas, vuorikangas. Lämpöverho, termoverho, thermo-verho.

Termo Alu lämpöä säätelevä kangas talvi ja kesä käyttöön.

Metallilangalla kudottu kangas tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia riippumatta siitä, kumpi puoli vuorista altistuu lämmön säteilylle. Hyvän heijastuskyvyn ansiosta kangas heijastaa talvella lämmön takaisin huoneeseen ja kesällä se heijastaa auringon lämmön takaisin ulos, jolloin säästät energiakuluissa.

Sopii hyvin myös lämpöä sääteleväksi verhoksi lasitetulle parvekkeelle ja lasitetulle terassille.

Ikkunat ovat iso lämmön vuotolähde talvella ja toisaalta kesällä ne voivat tehdä huoneesta todella kuuman. Ikkunoiden peittäminen Termo Alu kankaalla joko talvella kylmän ulkoilman eristämiseksi tai kesällä viileyden säilyttämiseksi sisätiloissa on hyvä ratkaisu energian säästöön. Termo Alu-kankaat heijastavat lämmityksen tuottaman lämmön talvella takaisin huoneeseen ja vähentävät energiankulutusta. Kesällä ne heijastavat auringon lämpöä takaisin ulos ja suojaavat lämmöltä. Termo Alu-kankaasta saat lämpöä säätelevät verhot tai lämpöä säätelevät vuorit myös nykyiseen verhoon.

Tuote: P707620

Hinta:6.20 €

Lisätiedot

Leveys: 150 cm
Koostumus: 99,7% polyester PES, 0,3% ALU
Kutistuminen: 1 %
Hoito-ohje: kemiallinen pesu, ei rumpukuivausta, ei valkaisua
Myyntierä/hinta: 10 cm (1 metri on 10 kpl:tta)
Minimi toimituserä: 5 kpl = 0,5 metriä