Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lauritzon Kide 137cm LI/METMetrihinta 65,-

Lauritzon’s Kide -verhokankaassa yhdistyvät herkullisesti pellavan kesyttämätön luonne ja metallilangan hillitty hohde. Kankaan ohut, harsomainen rakenne tuo kauniisti esiin luonnonmateriaaleille tyypillisen kuitujen ja kudoksen epätasaisuuden, joka on arvostettu ominaisuus pellavakankaissa, koska se osoittaa materiaalin luonnollisuuden ja aitouden.

Läpikuultava ja kimmeltävä Kide-kangas soveltuu runsaasti rypytettynä erinomaisesti valoverhoiksi. Koska tämä käsinkudotun oloinen kangas sisältää luonnostaan tihentymiä ja epäsäännöllisyyksiä, emme suosittele sitä suoriin paneeli- tai laskosverhoihin.

Kaikkia harsomaisia verhokankaita on käsiteltävä hellävaroen ja suosittelemme verhotikun käyttöä Kide-kankaasta ommeltujen verhojen liikutteluun. Epätasaisesti kohdistunut paine saattaa aiheuttaa tihentymiä ja harventumia sidokseen sekä lisätä kankaan kudoksessa olevan erittäin ohuen metallilangan katkonaisuutta. Mahdolliset katkenneet langanpäät voi kuitenkin huoletta leikata lyhyeksi ilman, että kankaan rakenne tai luonnollisen eläväpintainen olemus siitä kärsii.

Mikäli etsitte tasaisempaa pintaa ja pellavan epätasaisuus ei miellytä suosittelemme polyesteristä valmistettuja verhokankaitamme kuten Coriandolo, Prima.

DESIGN:Studio Lauritzon´s

Tuote: LAKIDE

Hinta:6.50 €

Vaihtoehdot

Tuote
1
2
3

Lisätiedot

Leveys: 137 cm
Koostumus: 95% pellava LI, 5% metalli
Paino (m2): 137 g
Hoito-ohje: varovainen vesipesu 30, silitys ., varovainen kemiallinen pesu sallittu, ei valkaisua
Minimi toimituserä: 5 kpl = 0,5 metriä
Myyntierä: 10 cm (1 metri on 10 kpl:tta)